logo

Quin concert més guapo al Teatre Principal!!!!

A la fi, l’horabaixa de divendres 3 de febrer vàrem realitzar el III Concert Intercooperatiu en benefici de l’associació Down i més al Teatre Principal de Palma.

 La nostra escola va participar amb l’actuació d’un grup de nins de 5è i 6è que varen interpretar de manera excepcional “Veus el teu camí” (adaptació de la peça Vois sur ton chemin de Los chicos del coro) i “Lollipop” (adaptació de la cançó del mateix nom del grup The Chordettes).

Els nostres nins varen fer una feina extraordinària preparant el concert: estudiant a ca seva, assistint als assajos, practicant amb els companys… però, per damunt de tot això, posant la seva il·lusió, ganes i energia en tot moment. Per això, gràcies i enhorabona!!! Heu fet una gran feina!!

Però no només els nostres alumnes varen fer que el concert fos tot un èxit. Des d’aquí volem aprofitar a donar les gràcies i l’enhorabona a tots: a la UCTAIB i en concret a la Sectorial d’Ensenyament per la seva feina organitzant i coordinant a tots els implicats en el concert, a l’associació Down i més per la seva col·laboració i implicació en el projecte, a n’Alexandra Palomo per la seva magnífica actuació conduint l’acte amb aquella energia i aquell somriure que contagiava a tots, als nins de l’associació que varen acompanyar a n’Alexandra durant la presentació que ho varen fer genial, al Teatre Principal i els seu personal per acollir-nos tan bé i fer-nos sentir com a casa, a tots els nins i professors de les cooperatives assistents: Arts i sons, CIDE, Es Liceu, Sant Felip Neri, Es Lledoner, Mata de Jonca, i Aula Balear, a Sa Nostra Solidària i a l’SGAE pel seu suport, a tot el públic assistent que sense ells l’acte no hauria estat el mateix, a totes les persones que han col·laborat amb la Fila Zero del concert o que encara vulguin col·laborar, en definitiva… a tots!! (els mencionats i els que m’hagi pogut deixar).

Esperam que l’any que ve pugui tornar a ser un èxit com el d’enguany i poder-ho compartir de nou amb tothom.

Aquí teniu algunes imatges per a qui no va poder assistir a l’acte i per aquí, malgrat la seva assistència, vulgui recordar la magnífica experiència.

Leave a Reply

*


7 − = 2

captcha *