logo

Grans artistes al Teatre Principal

L’horabaixa del passat 29 de gener de 2014 alumnes de 9 cooperatives d’ensenyament que pertanyen a la Unió de Cooperatives de Treball de les Illes Balears, varen participar en el V Concert Cooperatiu Solidari organitzat per la mateixa Unió. Des de fa quatre edicions, el concert té un caire benèfic i, en aquesta ocasió, els beneficis obtinguts es repartiren en favor de la UCTAIB i de l’Associació Gaspar Hauser.

La nostra escola va participar amb els alumnes de 6è de primària que varen deixar bocabadat a tot el Teatre Principal amb una actuació de “teatre negre” mitjançant la qual posaven imatges a una peça musical anomenada “Jota de Sa Morisca” d’en Mario Errea.

La preparació de l’actuació va ser llarga:

  • Escoltàrem la música.
  • Vàrem diferenciar les parts que sonaven a cada moment.
  • Identificàrem els instruments de cada part.
  • I, finalment, muntàrem cada part coordinant-la amb la música.

Vàrem dedicar algunes hores d’assajos, vàrem haver de adaptar-nos a baixes de darrera hora, vàrem viure els nervis d’un espectacle en directe a un Teatre tan important com el Principal, vàrem compartir escenari amb artistes com el presentador Rodo Gener i Jaume Anglada que va col·laborar amb una actuació sorpresa junt amb joves de l’associació Gaspar Hauser… en fi, vàrem viure una experiència inoblidable fent una feina molt ben feta, com es va poder veure a l’actuació.

En definitiva, només dues paraules:

ENHORABONA, ARTISTES!!!

 

Leave a Reply

*


× 3 = 27

captcha *