logo

6è visita a la Fundació Coll Bardolet

Aquests curs, els alumnes de 6è hem decidit treballar l’aquarel•la i per començar hem fet una visita a la Fundació Coll Bardolet de Valldemossa.

En Josep Coll Bardolet, nascut a Campdevànol (Girona), arribà a la nostra illa pels anys 40 i quedà enamorat del paisatge, el color i la llum de la nostra terra. S’establí a Valdemossa on, a dies d’ara, podem gaudir de part de les seves obres a la Fundació que du el seu nom.

Desprès de veure un documental, narrat per l’artista en persona, sobre la seva vida i obres i de visitar l’exposició acompanyats pel seu nebot, hem realitzat un taller d’aquarel•la amb la inestimable ajuda i paciència de l’artista anglès David Goode.

La pinzellada, el ritme, el color i el moviment no són fàcils però ens hem divertit i hem quedat prou satisfets i amb ganes de seguir experimentant amb aquesta tècnica de l’aquarel•la.

Leave a Reply

*


− 5 = 2

captcha *