logo

LET’S MAKE CHRISTMAS CRACKERS!!

The 5th Primary students have made Christmas crackers in Arts&Crafts, to be given to someone special for them.

Christmas crackers are part of Christmas celebrations primarily in the United Kingdom, Ireland and the Commonwealth countries such as Australia, Canada, New Zealand and South Africa. A cracker consists of a cardboard tube wrapped in a decorated paper with a prize and a note inside, making it resemble an oversized sweet-wrapper.

In order to make our Christmas crackers, we followed the next steps:
Step 1: Write and decorate a Christmas note.
Step 2: Put the note and a present inside the tube.
Step 3: Glue red paper around the tube.
Step 4: Tie two ribbons on each end and decorate.

This craft has given us the chance to know a little bit more about Christmas traditions in English-speaking countries. We really enjoyed doing this activity!!

 

Els alumnes de cinquè de Primària han fet “Christmas crackers” a Plàstica, per després donar-los als seus familiars o companys.
El Christmas cracker, que literalment vol dir “petard de Nadal”, o simplement cracker, és un element típic de les festes de Nadal del Regne Unit, Irlanda i altres països membres de la Commonwealth, com Austràlia, el Canadà, Nova Zelanda i la República de Sud-àfrica. Es tracta d’un tub de cartó embolicat amb paper de colors vius que conté a l’interior un regalet i un missatge, de tal manera que l’estructura agafa la forma de l’embolcall típic d’un caramel de grans proporcions.

Per a poder fer els nostres Christmas crackers, hem seguit les següents indicacions:
1. Escriu i decora un missatge de Nadal.
2. Fica el missatge i un regalet dins el tub de cartó.
3. Embolica el tub de cartó amb paper vermell.
4. Posa dos llaços a cada costat i decora-ho.

Aquesta manualitat ens ha donat l’oportunitat de conèixer un poc més les tradicions nadalenques dels països de parla anglesa. Vàrem gaudir molt fent aquesta activitat!!

Leave a Reply

*


7 − 2 =

captcha *