logo

EL MAGNÍFIC MUSEU DE LES OLORS: CREAM UN PERFUM AMB OLOR A AULA BALEAR

Fa uns dies els alumnes de tercer de primària vàrem visitar el Baluard per gaudir de les obres d’un col·leccionista de perfums. Utilitzava les imatges, vídeos, efectes amb les llums, lletres, … i les relacionava amb una olor: cremat, colònia de bebé, terra humida, flors,…

Després realitzàrem un taller per crear perfums i cremes que ens recordaven a moments especials a l’escola: Nadal, Sant Antoni, visita al Baluard, la sortida GR 221, Festival de Primavera, i les colònies d’estiu. Utilitzàrem olis essencials i aigua destil·lada. I lis posàrem noms molt creatius: Oli de Platja, Primavera de la Mamma, Bosc Fresc, La Mescla, el perfum de Sant Antoni i el Balperfum. Entre tots férem un mural per expressar quines coses ens recordaven a una olor.

També ens agradaria explicar-vos que gaudírem d’una estona de parc.

Finalment, agafàrem el bus de línia i tornàrem a l’escola. Va ser tota una experiència.

 

Leave a Reply

*


× 9 = 9

captcha *