Els alumnes de GESTIÓ ADMINISTRATIVA han participat en el programa “Visita un hotel”

Els alumnes de GESTIÓ ADMINISTRATIVA han participat en el programa “Visita un hotel” que organitza la Federació  Empresarial Hotelera De Mallorca (FEHM) juntament amb la Conselleria d’educació, cultura i universitats.

IMG_0999 p                                        IMG_0995 p

El programa té com a objectiu potenciar els coneixements, destreses i habilitats bàsiques que permetin a l’alumnat comprendre la importància del sector hoteler a l’activitat econòmica de Mallorca.

IMG_0998 p

Aquests coneixements es transmeten a l’alumnat mitjançant una visita guiada pels diferents departaments d’un hotel. En aquest cas, l’establiment que varen visitar va ser el Tryp Palma.  IMG_0992 p      La sortida es va complementar amb un recorregut cultural a alguns llocs emblemàtics de la ciutat (La Catedral, L’Almudaina, Palau March, Estudi General…).

IMG_0985 p

També pararen esment a la Cambra de comerç per tal que els alumnes coneguin les seves funcions i les activitats que des d’allà s’organitzen.

IMG_1001 p

Aquesta entrada ha esta publicada en Visites tècniques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


sis − 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>