AULART I LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

La setmana abans de les vacances es va dur a  terme l’exposició d’Aulart on s’hi pogueren veure tots el projectes realitzats pels alumnes.

Aquest any el tema del projecte de centre ha estat  l’art i els alumnes de Formació Professional d’ADMINISTRATIU han contribuït amb la realització de varis cartells on es vincula l’art d’alguns artistes com Joan Miró i Miquel Barceló amb la psicologia dels colors en el món empresarial. A través d’alguns logotips i cartells creats per aquests artistes hem fet un estudi veient que els colors dins la publicitat tenen una gran capacitat comunicativa, produeixen emocions i sentiments. La funció principal dels colors és atreure l’atenció del públic i posar un color o un altre és una estratègia de màrqueting. L’alumnat ha creat els cartells a partir d’un nou recurs que els hem ensenyat i el resultat ha estat fantàstic.

Per altra banda, els alumnes de TELECOMUNICACIONS han fet una imitació d’un quadre de Barceló i d’un de Joan Miró utilitzant components electrònics. El resultat ha quedat molt original i vistós.

Està previst que per la Diada esportiva es tornin exposar aquests treballs per tal que els que no vareu tenir ocasió de contemplar-los quan es va fer l’exposició d’Aulart, ho pogueu veure.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 + dues =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>