Els alumnes de telecomunicacions visiten la botiga de S’altra Senalla i organitzen la venda d’ una mostra de productes en el nostre centre

Els alumnes de telecomunicacions

i

S’altra Senalla

El passat dimarts dia 1 de desembre els alumnes de 1r i 2n de Grau Mitjà de Telecomunicacions visitaren la botiga de S’altra Senalla.

Saltra Senalla forma part de la xarxa de botigues del comerç just a Mallorca. Els productes de comerç just garanteixen als consumidors que els productors han rebut un sou just per la seva feina, que no hi ha explotació́ infanti, que els homes i les dones es tracten per igual i que es respecta el medi ambient.

Durant la visita els alumnes realitzaren un taller sobre comerç just i consum responsable i conegueren el funcionament i els diferents tipus de productes amb els que fan feina.

Per tal de fer-vos partícips de la iniciativa, el proper dimarts dia 15 de desembre, a partir de les 16:30 hores podreu trobar a la sortida del nostre centre una taula informativa i de venda d’una mostra de productes de comerç just d’alimentació i d’artesania a càrrec dels alumnes de 1r i 2n de Grau Mitjà de Telecomunicacions.

Esperam la vostra participació.

S’altra senalla

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


nou × = 45

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>