I FIRA DELS EMPRENEDORS

I FIRA DELS EMPRENEDORS. AULA BALEAR

La Fira dels emprenedors és un projecte que ha nascut en el curs 2015-2016 a través d’una grup de treball de secundària  i que té com a finalitat fomentar les capacitats emprenedores de l’alumnat, com ara: la confiança en un mateix, tolerància a la frustració, motivació per aconseguir allò que un es proposa, pensament i esperit positiu, capacitat de decisió, treball en equip, assertivitat, empatia, capacitat de persuasió, creativitat…

Aquest projecte pretén que els grups que hi participin desenvolupin un projecte innovador en forma d’un Pla de Negoci, d’un producte o d’un prototip, viable i amb garanties de futur, que s’ha d’ajustar a les bases del concurs.

El concurs té per destinataris l’alumnat matriculat al  CC AULA BALEAR a partir de 2n d’ESO.

Les bases de participació es podran consultar en el document elaborat per a tal efecte

La selecció de projectes consta de dues fases.

La primera serà de  recepció dels projectes i selecció d’aquells que s’ajustin a les bases del concurs. Els criteris que tindrà en compte la comissió per a l’elecció dels projectes participants seran:

  • La viabilitat del projecte tècnica i comercialment.
  • La claredat de la presentació.
  • La innovació del projecte.
  • Es valoraran aspectes com la sostenibilitat, el respecte al medi ambient, l’impacte en la comunitat en la qual es desenvolupi el projecte.

A la segona fase l’alumnat haurà de fer una presentació del producte davant un jurat el qual avaluarà els projectes i escollirà als guanyadors.

Els premis es lliuraran el dia del Festival de primavera (Graduació). Aquest dia es farà  una exposició pública dels productes presentats.

La data màxima per a la recepció dels productes per part de la comissió és el dia 14 de Març de 2016.

Logo Arbre

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fira dels emprenedords 2016 i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


sis × 7 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>