Modificació de les bases. Fira emprenedors 2016

Durant la fase de presentació dels projectes ens hem adonat que hi havia projectes que per les seves característiques havien d’emprar alguna altra llengua a més del català. Per aquest motiu la comissió d’organització de la fira d’emprenedors 2016 ha decidit modificar puntualment les bases. El paràgraf referent a l’idioma a utilitzar queda de la següent forma:

L’idioma oficial per presentar els projectes serà el català. No obstant això, s’ acceptarà que alguna part es faci en castellà o en una altra llengua, sempre que el grup que presenta el projecte doni una justificació i que aquesta es consideri coherent per part de la comissió.

A continuació deixam un enllaç a les bases modificades.

Bases fira emprenedors 2016

Esperam la vostra comprensió.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fira dels emprenedords 2016, General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


dues + 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>