Resultats de la preselecció. Fira emprenedors 2016

 RESULTATS DE LA PRESELECCIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS

Hem de dir que ha estat molt difícil fer la selecció. S’han presentat 22 projectes i  deixar-ne només 12 per a la fase final ha estat una tasca complicada ja que tots han tengut aspectes molt interessants.

Molts dels que no han passat a la fase final s’han quedat a molt poquets “punts” d’alguns dels que han estat seleccionats.

Els aspectes que hem valorat han estat els següents:

– Possibilitat de que el projecte o producte que es presenta tengui una viabilitat comercial durant un període més o menys llarg. En aquest apartat és en el que hi ha hagut més diferències entre uns projectes i altres.

– La qualitat de la presentació que s’ha fet del producte, tenint en compte el to de veu, la postura, el suport audiovisual que han mostrat. Aquí la majoria ha tengut la màxima puntuació

– La innovació del producte que presenten. En aquest aspecte també hi ha hagut diferències significatives entre uns i altres projectes

– Aspectes com la sostenibilitat, el respecte al medi ambient i l’impacte en la comunitat en la qual es desenvolupi el projecte. Aquí també molts dels projectes han rebut la màxima puntuació.

Després de valorar tots els projectes presentats, es decideix que els que passaran a la final seran els següents:

Taula preselecionats

DADES NUMÈRIQUES:

Total projectes presentats: 22

Total projectes preseleccionats per passar a la fase final: 12

Total alumnes que han participat en la fira dels emprenedors: 226

Total alumnes que passen a la fase final: 103

 

Volem agrair la participació de tots els grups i també us volem encoratjar per continuar dins aquesta via de la creativitat i bona feina que heu demostrat.

Enhorabona a tots els que heu presentat un projecte per participar en aquesta Fira!

Heu fet molt bona feina i ens sentim molt orgullosos de vosaltres!

Amb els representants dels equips seleccionats ens veurem aquest divendres a les 11:30h a la biblioteca del centre per dur a terme la fase final!

Molta sort!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fira dels emprenedords 2016, General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ dues = 5

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>