L’aventura de n’Àlex

Avui vos volem començar a contar l’aventura que va iniciar un alumne del cicle formatiu de grau mitjà del nostre centre.

N’Àlex va arribar a l’Aula Balear el setembre de 2014 per cursar el cicle formatiu de telecomunicacions però mai s’imaginava que la seva estada al nostre centre el portaria a viure aquesta gran aventura.

Durant el primer any va aprendre moltes coses noves relacionades amb l’electrònica i les telecomunicacions i quan començà el segon curs li van explicar que existia la possibilitat de realitzar les pràctiques del mòdul a l’estranger, fent una beca ERASMUS. Ell no s’ho pensà molt i decidir que volia viure aquesta aventura.

Durant el curs es  varen anar tancant els detalls com: on aniria, a quina empresa realitzaria les pràctiques, on viuria, …

De moment vos deixam una imatge de la seva arribada, a veure qui descobreix on ha aterrat n’Àlex?

IMG-20160607-WA0012

Seguirem contant aquesta aventura…

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cicles Formatius, General, Instal·lacions de telecomunicacions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


un × = 7

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>