L’aventura de n’Àlex III

Segur que ja heu endevinat on és n’Àlex…si, a Alemanya!!!!!

N’Álex ha acabat ja el seu camí com a estudiant en pràctiques en una empresa d’Alemanya.

Alumne del Cicle formatiu de Grau Mitjà d’Instal·lacions de telecomunicacions (CC AULA BALEAR), ha realitzat part de les seves hores de pràctiques (mòdul de FCT) a l’empresa Elektro Schmidt Sicherheitstechnik GmbH situada a la ciutat alemanya de Neustadt in Holstein.

Empresa

 

Álex ha pogut realitzar aquestes pràctiques en un país de la Unió Europea gràcies a la beca que ha obtingut a través del projecte ERASMUS + que gestiona el “Servei de projectes lingüístics” de la “Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears”

IMG-20160607-WA0013

En breu us donarem notícies més concretes de la seva estada

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cicles Formatius i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


set − 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>