Sortida S’altra Senalla i Bricomart

Benvolgudes Famílies,

Dilluns dia 12 de desembre els alumnes de 1er i 2on de Grau Mitjà d’Instal·lacions en Telecomunicacions visitaren la botiga de S’altra Senalla on participaren en un taller sobre comerç just.

S'altra Senalla

Els productes de comerç just garanteixen als consumidors que els productors han rebut un sou just per la seva feina, que no hi ha explotació infantil i que els nins poden accedir a l’educació, que els homes i les dones es tracten per igual i que es respecte el medi ambient.

A continuació visitaren el magatzem de materials de construcció i d’instal·lacions Bricomart. Allà els alumnes varen poder tocar de primera mà els productes que ofereix el mercat, així com, el cost que tenen els materials amb els quals treballen habitualment a l’aula. A més aprofitaren per a realitzar un conjunt d’activitats relacionades amb les instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions.

Bricomart

Aprofitam per agrair a totes les famílies, alumnes i equip d’Aula Balear que va col·laborar amb aquesta associació amb la compra d’algun article en la paradeta de dia 15 de desembre.

Salutacions!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cicles Formatius, Instal·lacions de telecomunicacions, Visites tècniques i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


× dues = 18

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>