Arriba la II Fira dels Emprenedors!!

Després de l’èxit de la primera edició de la Fira dels emprenedors de l’Aula Balear arriba la segona edició.

En aquesta edició s’han introduït alguns canvis amb l’objectiu de seguir millorant. A continuació explicam els detalls d’aquesta segona edició. A més ja teniu disponibles per a descarregar tant el full d’inscripció com les bases dels concurs.

La Fira dels emprenedors és un projecte que va nèixer el curs 2015-2016 a través d’una grup de treball de secundària  i que té com a finalitat fomentar les capacitats emprenedores de l’alumnat, com ara: la confiança en un mateix, tolerància a la frustració, motivació per aconseguir allò que un es proposa, pensament i esperit positiu, capacitat de decisió, treball en equip, assertivitat, empatia, capacitat de persuasió, creativitat…

Aquest projecte pretén que els grups que hi participin desenvolupin un projecte innovador en forma d’un Pla de Negoci, d’un producte o d’un prototip, viable i amb garanties de futur, que s’ha d’ajustar a les bases del concurs.

El concurs té per destinataris l’alumnat matriculat al  CC AULA BALEAR a partir de 1r d’ESO.

Les bases de participació es podran consultar en el document elaborat per a tal efecte.

La selecció de projectes consta de dues fases.

La primera serà de  recepció dels projectes i selecció d’aquells que s’ajustin a les bases del concurs. Els criteris que tindrà en compte la comissió per a l’elecció dels projectes participants seran:

  • La viabilitat del projecte tècnica i comercialment.
  • La claredat de la presentació.
  • La innovació del projecte.
  • Es valoraran aspectes com la sostenibilitat, el respecte al medi ambient, l’impacte en la comunitat en la qual es desenvolupi el projecte.

A la segona fase l’alumnat haurà de fer una presentació del producte davant un jurat el qual avaluarà els projectes i escollirà als guanyadors.

Els premis es lliuraran el dia del Festival de primavera (Graduació).

La data màxima per a la recepció dels productes per part de la comissió és el dia 31 de Març de 2016.

 

MOLTA SORT!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fira dels emprenedors, General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 + = quatre

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>