Intel·ligència emocional

Projecte d’educació emocional dins els estudis de formació professional del nostre centre 

Totes les persones tenim totes les intel·ligències, però la intl·ligència emocional és la que ens aporta les qualitats que més ens ajuden a convertir-nos en autèntics éssers humans. 

Les persones emocionalment intel·ligents són capaços de governar adeaquadament els seus sentiments i saben interpretar i relacionar-se efectivment amb els sentiments dels altres. Són persones que gaudeixen d’una situació avantatjada en la vida. Les persones que han desenvolupat adequadament les habilitats emocionals acostumen a sentir-se més satisfetes, són més eficaces i més productives en tots els sentits. 

És per això que el professorat de Formació professional del nostre centre vol posar a l’abast de tot el seu alumnat la possibilitat d’augmentar la seva intel·ligència emocional. 

Treballarem aquest aspecte a través del cinema. A partir d’una sèrie de pel·lícules seleccionades dedicarem un temps a fer dinàmiques de grup encaminades a treballar l’autoestima, l’assertivitat, l’autoregulació, l’autocontrol, l’empatia, les habilitats socials, etc. 

ESTAU CONVIDATS A FOMAR PART D’AQUESTA AVENTURA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


vuit × = 40

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>