logo

ICAPE: Moltes gràcies Comunitat Educativa!!! Hem recaptat 999,33 euros.

Avui estam molt contents perquè hem pogut arrodonir el projecte d’ICAPE. Ens han vengut a visitar na Pilar i na Marta de l’IDI, Conselleria de Treball, i hem pogut exposar  la nostra memòria de final de curs.

Entre les 2 ONGs del centre, ASL (Alumnes Sense Límits) i AAR (Alumnes Al Rescat)  hem pogut recaptar 999, 33 euros. Aquests doblers seran entregats a l’ONG “Proyecto Juntos” d’Eivissa per tal de construir un pou a Madagascar.

Hem d’explicitar que els alumnes de 1r d’ESO ens han fet entrega de 25 euros per la venda solidària de punts de llibre per a les nostres ONG.

Els volem donar les gràcies a tots ells, a  n’Adrián i a na Montse,  i els animam a què quan arribin a 4t d’ESO desenvolupin aquest projecte amb molta il·lusió. Tots aquests doblers no s’haguessen pogut aconseguir sense la col·laboració del Claustre d’Infantil i Primària i el claustre de Secundària (en especial a Miquel Ramis i Elvis  Balle), a les famílies del centre i als alumnes que han participat amb molta il·lusió i entusiasme. Des d’aquí moltíssimes gràcies a tots pel suport incondicional i per ajudar-nos a aconseguir l’èxit!

Us l’adjuntam unes imatges de l’emocionant moment del matí d’avui! I compartim algunes instantànies de la feina del procés dins les aules.

logo 4t ESO A  logo 4t  ESO B

I aquí en podeu gaudir un recull entrenyable de les nostres activitats dins les aules! MOLTES GRÀCIES!!!

 

Deixa un comentari

*


nou − 2 =

captcha *