logo

Ed. Primària


Activitat de Lectura: Aules Agermanades 3r d’EP – 3r ESO

Us volem mostra una emprenta del que vàrem fer la setmana passada. Els més petits ens contaren els llibres digitals que havien escrit i editat amb l’IPAD i després ens vengueren a visitar a la classe dels GRANS on vàrem pintar i dissenyar un punt de llibre de record per a cada parella d’alumne agermanat. Aquestes activitats ens fan sentir bé i ens fan sentir-nos més GRANS i importants. A més , som els petits els que organitzam als més grans!!! Moltes gràcies germà i germana!!!!
Llegeix més

MIL GRÀCIES…PER LES VOSTRES HISTÒRIES

Durant aquest segon trimestre, les nostres estimades famílies han compartit una estoneta amb noltros per fer-nos arribar grans històries: d’emocions, de sentiments, de rondalles, de valors, històriques… A més, també ens han preparat activitats que ens han agradat molt: Hem pensat en el nostre núvol gris, ens hem endinsat a la vida de Joana d’Arc, hem vist que una poma amaga secrets i bellesa, hem valorat els contes d’abans i de sempre, hem reconegut les nostres emocions, hem elegit com volíem continuar les històries…. I tot això gràcies a les nostres famílies!! Mil gràcies per la il·lusió que hi heu dedicat!
Llegeix més

Un cap de setmana de lletres

Benvolgudes famílies Per a totes aquelles persones  que troben la màgia dins els contes i que viuen cada nit una nova història mitjançant els llibres, no podem deixar de recomanar-vos la visita al festival del Contesporles que es realitzarà el proper  cap de setmana, dies 6 i 7 de maig,  a Esporles. Aquí hi podreu llegir el programa i el lloc de venda d’entrades: http://www.ajesporles.net/sites/default/files/agenda/3er_contesporles_2017_i.pdf Gaudiu de la màgia de les lletres i  del cap de setmana!    
Llegeix més

“The Canterville Ghost” a la Sala Dante

Els i les alumnes de 5è varen representar una adaptació teatral del clàssic d’Oscar Wilde “The Canterville Ghost” en anglès a la Sala Dante el passat 16 de febrer. A continuació podeu veure les dues funcions, gràcies a les famílies que ens han fer arribar els vídeos. Esperam que ho gaudiu, són uns i unes artistes!  
Llegeix més

Animal Allies

Un equip de nins i nines de cinquè de primària hem estat elaborant un projecte per millorar la vida dels animals. Després de visitar una canera i arrel de la proposta del projecte “Animal allies” parlàrem de què podíem fer nosaltres per millorar la seva vida. Havíem vist com patien per manca de recursos, com acabaven alguns als que les persones abandonaven, com altres persones els utilitzen per “divertir-se”,… Amb tot això, pensàrem que el primer que havíem de fer era transmetre aquest patiment a les persones, aconseguir que es posessin al seu lloc i esperar que així algunes coses canviassin. Per aquest motiu férem aquest vídeo, la resta és cosa de tots. Ajudau-nos!
Llegeix més

Cançó de la Pau

Estimades famílies, us enviam la cançó de la Pau per si voleu practicar a casa. El swing de la Pau Si estimes la vida, la Pau, l’amistat.. aprèn a conviure amb qui tens al costat. Davant els conflictes tu sigues valent, no et quedis indiferent! Poder i egoisme dominen en món i així mort la gent a cada segon… Les guerres perduren i la humanitat no troba felicitat. Construïm camins que ens portin junts a un món millor! Que els pobles de la terra siguin lliures de debò! Dibuixem un horitzó en un mar pintat de blau i entonem aquest swing de la Pau. Res no és el que sembla, tot és complicat! Hi ha massa injustícia, no es diu la veritat! Davant les mentides, tu sigues sincer, no fugis del què cal fer! Envia tendresa on hi hagi dolor, regala esperança a qui perd la il·lusió i la melangia en els cors marcirà si tots en donem la mà! Construïm camins que ens portin junts a un món millor! Que els pobles de la terra siguin lliures de debò! Dibuixem un horitzó en un mar pintat de blau i entonem aquest swing de la Pau.    
Llegeix més

Coses que fan que el nostre món sigui més bonic…

Ara que ja hem començat un nou any i que les seves Majestats d’Orient ens han visitat i deixat un bon grapat de regals, els i les alumnes de sisè volem compartir amb vosaltres algunes de les coses que pensam farien aquest món molt millor. Esperam que tothom aporti el seu granet d’arena! Presentació
Llegeix més

5è Mannequin Challenge

Ara que ha arribat Nadal, els alumnes de 5è juntament amb tots els que formen part de l’Aula Balear, us desitgen un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.  Per aquest motiu i per a que sigui original,  han tingut l’idea de fer un video que està a l’ordre del dia, un mannequin challenge.  Per poder veure-ho heu de clickar aquí:  Mannequin Challenge Video .  
Llegeix més