logo


“The Canterville Ghost” a la Sala Dante

Els i les alumnes de 5è varen representar una adaptació teatral del clàssic d’Oscar Wilde “The Canterville Ghost” en anglès a la Sala Dante el passat 16 de febrer. A continuació podeu veure les dues funcions, gràcies a les famílies que ens han fer arribar els vídeos. Esperam que ho gaudiu, són uns i unes artistes!  
Llegeix més

Animal Allies

Un equip de nins i nines de cinquè de primària hem estat elaborant un projecte per millorar la vida dels animals. Després de visitar una canera i arrel de la proposta del projecte “Animal allies” parlàrem de què podíem fer nosaltres per millorar la seva vida. Havíem vist com patien per manca de recursos, com acabaven alguns als que les persones abandonaven, com altres persones els utilitzen per “divertir-se”,…
Llegeix més

5è Mannequin Challenge

Ara que ha arribat Nadal, els alumnes de 5è juntament amb tots els que formen part de l’Aula Balear, us desitgen un Bon Nadal i un Feliç Any Nou.  Per aquest motiu i per a que sigui original,  han tingut l’idea de fer un video que està a l’ordre del dia, un mannequin challenge.  Per poder veure-ho heu de clickar aquí:  Mannequin Challenge Video .  
Llegeix més

Primera Passa – Projecte “Aules Agermanades”

Benvolgudes famílies, Compartim amb vosaltres el que ha passat avui dins les nostres aules. Hem iniciat un camí que no sabem on ens durà: aventures, jocs, descobertes, endevinalles, amistat,… A poc a poc anirem fent camí i en sereu espectadors de cada una de les passes,….gaudiu del moment… Projecte “Aules Agermanades”
Llegeix més

5 EP – What do you do in your free time?

5th Primary students introduce themselves and talk about their hobbies and what they do in their free time in these amazing videos that they recorded and edited themselves with the Ipads. Check them out! Els i les alumnes de 5è de primària es presenten i ens parlen de les seves afeccions i allò que els agrada fer en el seu temps lliure en aquests fantàstics vídeos que han enregistrat i editat ells mateixos amb els Ip
Llegeix més