logo

5 anys


Primera Passa – Projecte “Aules Agermanades”

Benvolgudes famílies, Compartim amb vosaltres el que ha passat avui dins les nostres aules. Hem iniciat un camí que no sabem on ens durà: aventures, jocs, descobertes, endevinalles, amistat,… A poc a poc anirem fent camí i en sereu espectadors de cada una de les passes,….gaudiu del moment… Projecte “Aules Agermanades”
Llegeix més

JOGUINES I GÈNERE

Us deixem un article i un vídeo que ben segur ens faran reflexionar. Bona lectura! http://rejuega.com/blog/juegos-juguetes/juguetes-para-crecer/los-juguetes-y-el-genero/    
Llegeix més

UN PLAER COMPARTIT

Laberints, camins d’aventures, danses… A través del traç elaboram la nostra pròpia història que esdevé una producció artística.        Del que ens és propi:  la nostra història, la nostra dansa, aventura;  junts/es passam a una producció col·lectiva. Camins que es troben, històries que s’enriqueixen en contacte amb l’altre, danses. Un plaer compartit!                                
Llegeix més

Ara que s’acosten les festes…

Ara que s’acosten les festes, vos deixam un article interessant…    
Llegeix més

HOW’S THE WEATHER TODAY?

How’s the weather today? És molt difícil creure les coses si no les veus amb els teus propis ulls. Per això hem portat el temps a les nostres aules, experimentant a través de diferents ambients. Gaudim i aprenem alhora en anglès. Is it sunny? Is it rainy? Is it cloudy? Is it snowy? Is it windy? Nosaltres ja ho sabem. Let’s look outside!  
Llegeix més

MOMENTS

Estrenam el bloc, aquest curs, amb una gravació de moments quotidians que vivim dia a dia dins l’aula. Són moments que ens serveixen per conèixer les noves aules, els nous companys, els nous espais i materials… que ens donen seguretat, que ens permeten aprendre  i, en definitiva, que ens fan estar feliços a l’escola! Mirau què en feim de coses!
Llegeix més