Programació d’extraescolars 18/19 (Provisional)

Benvolgudes famílies,

Us presentam la programació d’activitats extraescolars per al següent curs 18/19. Està previst que les activitats comencin dia 1 d’octubre i acabin el 31 de maig. Recordau que la informació i els horaris són provisionals, pot haver petites variacions. A principis del mes de setembre us enviarem els fulls d’inscripció, el llistat de preus i us explicarem com funciona el procés d’inscripció. D’aquesta manera ja podeu planejar les activitats dels vostres fills i filles.

Us desitgem un bon estiu!

logo extraescolars

 

Programació Extraescolars 18/19 Aula Balear

Estrenem extraescolar: “El llibre perdut de les bèsties”

Captura de pantalla 2018-02-21 a las 23.01.29Estimades famílies,

El moment ha arribat i començam una nova activitat extraescolar que esperem que els vostres fills i filles disfrutin amb entusiasme i amb ganes d’aprendre: “El llibre perdut de les bèsties”, podran participar els alumnes des de tercer de primària fins a quart d’ESO. L’activitat extraescolar començarà el proper mes de març, i si teniu ganes de que els vostres fills/es participin, a partir de demà ja podeu entregar la inscripció a secretaria.

Vos adjuntam la inscripció, els horaris provisionals i el dossier amb més informació perquè conegueu totes les particularitats d’aquesta extraescolar.  L’activitat es realitzarà una vegada a la setmana, amb un grup màxim de 6 alumnes i tendrà una duració d’ 1 hora i 30 minuts cada sessió. El preu mensual de l’activitat és de 45 euros. Recordau que els grups són de moment provisionals, depenen de la demanda i de les vostres preferències.

Per qualsevol dubte o suggeriment recordau que podeu escriure a:

extraescolars@aulabalear.org

Dossier

Inscripció

Horari provisional

Activitats extraescolars definitives 2017/18

Hola famílies!

Us deixam aquí el quadrant de les activitats extraescolars que es duran a terme en aquest curs escolar. Com podeu veure, hi ha hagut canvis en la redistribució dels cursos i a causa del baix nombre d’alumnes les extraescolars de dansa clàssica i laboratori d’art han estat cancel.lades. Si durant aquesta setmana les activitats d’Aloha Mental Arithmetic i Kitsune no arriben a un nombre mínim d’alumnes també seran cancel.lades.

Aviat estaran les llistes definitives dels grups penjades al taulell informatiu de l’escola així com les llistes d’espera.

Horaris definitius 17:18   (ACTUALITZAT)

Volem recordar que per donar-se de baixa d’alguna de les extraescolars es farà NOMÉS per via telemàtica enviant un correu a:

extraescolars@aulabalear.org

Disculpau les molèsties.

 

Activitats extraescolars, full d’inscripció, full de preus i horaris provisionals – Curs 2017/2018

Bon inici de curs famílies!

 Us donem la benvinguda al nou curs i us recordam que aquí teniu els fulls necessàris per poder inscriurer-se a les activitats extraescolars del curs 2017-2018. Recordau que el darrer dia per fer-ho és el dimarts 26 de setembre.

Per fer la inscripció heu de dur el document imprès i emplenat a la secretaria del centre.

Moltes gràcies i qualsevol dubte que tengueu podeu enviar un correu a :

extraescolars@aulabalear.org

Extraescolars 17/18Extraescolars 17/18

Full d’inscripció

Full de preus    (ACTUALITZAT AMB MUSIC TOGETHER)

Horaris provisionals  (ACTUALITZAT AMB MUSIC TOGETHER)

Activitats extraescolars 2016-2017 DEFINITIVES

Hola families!

Us deixam aquí el quadrant de les activitats extraescolars que es duran a terme en aquest curs escolar. Com podeu veure, hi ha hagut canvis en la redistribució dels cursos. Demà dia 30/09/16 estaran les llistes definitives dels grups penjades al taulell informatiu de l’escola així com les llistes d’espera.

Activitats extraescolars 2016-2017

Volem recordar també que per donar-se de baixa d’alguna de les extraescolars es farà NOMÉS per via telemàtica enviant un correu a:

extraescolars@aulabalear.org