Teatre, alguna cosa més que actors i actrius

teatreEl teatre és un mitja per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. És una activitat que potencia les capacitats comunicatives i afavoreix l’ensenyament en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants. El propòsit de dur a terme aquesta activitat és introduir els infants en el món del teatre d’una manera propera a la seva activitat quotidiana: el joc.

Fer teatre és jugar, inventar personatges, idear situacions, històries, i viure experiències inimaginables. Totes aquestes qualitats són innates als més petits i, amb el teatre, el que intentem és potenciar aquesta característica infantil. Es tracta doncs, de conservar aquest joc, aquesta manera de treballar.

Aquest curs, serà na Xisca Puigserver, actriu, llicenciada per l’ESADIB en Estudis Superiors d’Art Dramàtic i monitora experimentada dins el camp del teatre infantil, qui s’encarregarà de fer descobrir el món del teatre als nostres alumnes a través de jocs i exercicis teatrals.

carpa circMés informació a la pàgina de TEATRE d’aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


un + = 9

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>