Ràdio Can A.B. Estrena del primer programa!

micròfonEstam d’enhorabona, el nou projecte de la RÀDIO CAN A.B. ja està a la xarxa!

Vaja sort que tenim enguany… el nou equip que formen n’Unai, en Marcos, na Maria Inès, n’Alma, na Neus, na Júlia, en Sergio, na Maria, na Silvia, na M. Magdalena, en Jaume, na Laura, en Mique, en Rubén i na Glòria ens donen a conèixer una Ràdio feta per a tots voltros.
Aquí hi trobareu temes d’actualitat i d’interès que tenen a veure amb la nostra comunitat educativa. Veus conegudes que ens faran passar moments molt entretenguts i que ens contaran alguna curiositat que segur que us sorprendrà.Podreu disfrutar els programes des d’aquest blog on els anirem publicant tan bon punt estiguin enregistrats (a la pàgina de Ràdio podreu trobar un enllaç a tots els programes). Ala idò, aquí els teniu.

Sort i ventura per a la RÀDIO CAN A.B.

2013-11-18 15.25.52

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ 8 = quinze

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>