Dia 17 de desembre, dia d’exhibicions – Teatre i Dansa Creativa

dansanadal1La darrera setmana del primer trimestre té un ritme vertiginós a la nostra escola. És temps d’ambientar el centre, de cançons, de betlem, de patges, de visites, de solidaritat, de cinema… d’expressió i de ball!

dansanadal2Els alumnes d’aquestes dues extraescolars ens faran passar una estona agradable fent-nos una exhibició / demostració d’allò que aprenen els dimarts i dijous migdia amb na Xisca Puigserver i na Maria Antònia Gili (les seves monitores).

Es faran les següents exhibicions amb els horaris que s’hi indiquen:

– Classe oberta dels alumnes de Dansa Creativa. Hi podreu veure allò que han après a l’activitat al llarg d’aquest primer trimestre de l’any, en el qual han treballat de valent. Horari: 9.10 h. pels alumnes d’infantil i pels pares i mares dels alumnes que hi participen. Lloc: Pati.

Circular pels pares dels alumnes de dansa creativa AQUÍ

teatre4Gala de teatre a l’Aula Balear. Una mostra dels diferents exercicis que hem experimentat durant aquest primer trimestre a l’aula, una barreja de diversió, expressió i comunicació. Horari: 9.10 h. pels alumnes de 3r cicle d’EP, 9.45 h. pels alumnes d’Educació Infantil i 1r cicle d’EP, 10.50 h. pels alumnes de 2n cicle i pels pares dels actors (si als pares no us va bé aquest horari us podeu adaptar a les altres sessions). Lloc: Gimnàs.

teatre3Circular pels pares dels alumnes de teatre INFANTILPRIMÀRIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


3 − = zero

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>