L’OU BLAU. Els alumnes de Ràdio a Ona Mediterània

GlòriaDissabte dia 11 de gener s’estrena el programa L’OU BLAU a Ona Mediterrània al 98.0 FM. (clicau per escoltar on-line)

Un espai dedicat a infants que na Glòria Franquet, monitora de l’extraescolar de Ràdio a l’Aula, dirigirà i presentarà cada dissabte de 12.00 h. a 13.00 h.

logo ona mediterraniaQué té d’especial aquest primer programa per Aula Balear? Idò que alguns membres de l’equip de Ràdio Can A.B. seran els protagonistes. Sí, sí! Com ho sentiu. Ona Mediterrània ha començat la programació regular aquesta setmana (notícia relacionada)  i uns quants alumnes de la nostra escola seran dissabte als seus estudis.

Sintonitzau, doncs, el 98.0 FM a la vostra ràdio de casa, del cotxe, de l’smartphone… on sigui, però tots a punt dissabte a les 12.00 h. per escoltar els “nostres locutors”.

Converses tripticQuè és ONA MEDITERRÀNIA?

Es defineix com “una ràdio de proximitat, pensada en clau de Mallorca. Els que passa més a prop nostre és el que més ens afecta com a individus i com a poble. Ona Mediterrània vol ser un mitjà de comunicació modern i referent”.

És una ràdio associativa (sense cap subvenció pública), feta pel poble, a partir del poble i es una realitat gràcies a tota la gent que s’hi ha associat, als que l’escoltam i a tots els que hi fan feina. Per tant us en podeu fer socis (clicant a FES-TE SOCI) per ajudar a que tiri endavant i es consolidi. La programació de l’emisora s’anirà ampliant amb el temps, a mesura que es vagin fent més socis.

Adreça dels estudis: Can Alcover – Espai de Cultura, C/ de Sant Alonso, 24. 07001 – Palma. Hora de trobada dels alumnes: 11.00 h. – 11.30 h.

Podeu fer un cop d’ull a la programació clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


− tres = 0

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>