Especial Nadal a Ona Mediterrània i a Ràdio Can AB

IMG_20141119_131229Aquest passat dissabte en Pol, na Maria Inès, na Llucia F., en Lluc i n’Arnau (un amic de Pedro Póveda) varen participar a l’Ou Blau d’ona Mediterrània. Compartiren amb nosaltres curiositats del Nadal: el que fan a casa per aquestes dates, el que han fet a l’escola, com es fa un tortell de reis, quina música escolten (i canten!), betlems…

Aquí el teniu, escoltau-lo, s’ho passen i ens ho fan passar molt bé (perquè aquest nadal estam contents…).
ràdio1

I el segon programa, també especial nadal, amb l’estrena de na Llucia Fernández com a presentadora del programa (sembla que ho ha fet tota la vida!), noves seccions, nous amics i col·laboradors, entrevistes, cançons a cappella… Genial!

ràdio2

“DES DE LA RÀDIO CAN AB US DESITJAM BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2015″

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


quatre × 3 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>