Un draw my life a Ràdio Can AB

Perquè tenim coses a celebrar i perquè tenim moltes coses a contar aquí us deixam el primer DRAW MY LIFE dels membres de la Ràdio Can AB. Un concepte nou per a molts, però, a la vegada, una manera divertida de donar a conèixer coses sobre nosaltres mateixos. Ja ens direu que trobau?

I també us adjuntam el darrer programa de l’Ou Blau, a Ona Mediterrània, on participaren en Luis, en Pol, na Carla i na Júlia (de dia 24 de gener). Una de les experiències més maques que ens permet gaudir d’un estudi de ràdio, dels de veres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


nou + = 18

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>