Activitats extraescolars 2016-2017 DEFINITIVES

Hola families!

Us deixam aquí el quadrant de les activitats extraescolars que es duran a terme en aquest curs escolar. Com podeu veure, hi ha hagut canvis en la redistribució dels cursos. Demà dia 30/09/16 estaran les llistes definitives dels grups penjades al taulell informatiu de l’escola així com les llistes d’espera.

Activitats extraescolars 2016-2017

Volem recordar també que per donar-se de baixa d’alguna de les extraescolars es farà NOMÉS per via telemàtica enviant un correu a:

extraescolars@aulabalear.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


tres × = 18

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>