Activitats extraescolars definitives 2017/18

Hola famílies!

Us deixam aquí el quadrant de les activitats extraescolars que es duran a terme en aquest curs escolar. Com podeu veure, hi ha hagut canvis en la redistribució dels cursos i a causa del baix nombre d’alumnes les extraescolars de dansa clàssica i laboratori d’art han estat cancel.lades. Si durant aquesta setmana les activitats d’Aloha Mental Arithmetic i Kitsune no arriben a un nombre mínim d’alumnes també seran cancel.lades.

Aviat estaran les llistes definitives dels grups penjades al taulell informatiu de l’escola així com les llistes d’espera.

Horaris definitius 17:18   (ACTUALITZAT)

Volem recordar que per donar-se de baixa d’alguna de les extraescolars es farà NOMÉS per via telemàtica enviant un correu a:

extraescolars@aulabalear.org

Disculpau les molèsties.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


dues × 9 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>