Estrenem extraescolar: “El llibre perdut de les bèsties”

Captura de pantalla 2018-02-21 a las 23.01.29Estimades famílies,

El moment ha arribat i començam una nova activitat extraescolar que esperem que els vostres fills i filles disfrutin amb entusiasme i amb ganes d’aprendre: “El llibre perdut de les bèsties”, podran participar els alumnes des de tercer de primària fins a quart d’ESO. L’activitat extraescolar començarà el proper mes de març, i si teniu ganes de que els vostres fills/es participin, a partir de demà ja podeu entregar la inscripció a secretaria.

Vos adjuntam la inscripció, els horaris provisionals i el dossier amb més informació perquè conegueu totes les particularitats d’aquesta extraescolar.  L’activitat es realitzarà una vegada a la setmana, amb un grup màxim de 6 alumnes i tendrà una duració d’ 1 hora i 30 minuts cada sessió. El preu mensual de l’activitat és de 45 euros. Recordau que els grups són de moment provisionals, depenen de la demanda i de les vostres preferències.

Per qualsevol dubte o suggeriment recordau que podeu escriure a:

extraescolars@aulabalear.org

Dossier

Inscripció

Horari provisional

2 comentaris a “Estrenem extraescolar: “El llibre perdut de les bèsties”

    • Muchas gracias, esperamos que sigan motivados y disfruten de la actividad durante mucho tiempo!

      Un saludo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 − = dues

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>