Programació d’extraescolars 18/19 (Provisional)

Benvolgudes famílies,

Us presentam la programació d’activitats extraescolars per al següent curs 18/19. Està previst que les activitats comencin dia 1 d’octubre i acabin el 31 de maig. Recordau que la informació i els horaris són provisionals, pot haver petites variacions. A principis del mes de setembre us enviarem els fulls d’inscripció, el llistat de preus i us explicarem com funciona el procés d’inscripció. D’aquesta manera ja podeu planejar les activitats dels vostres fills i filles.

Us desitgem un bon estiu!

logo extraescolars

 

Programació Extraescolars 18/19 Aula Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


4 + = deu

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>