Inscripcions a les activitats extraescolars 18/19

Estimades famílies,

 Us donem la benvinguda a un nou curs, com cada any començam amb moltes energies i ganes d’afrontar nous reptes. Per això vos adjuntam ja el programa d’extraescolars definitiu del curs 2018/19.

 Per realitzar les inscripcions heu de portar les dues fulles (d’Infantil, Primària o Secundària) impreses i emplenades, a la secretaria del centre. Demà dia 10 de setembre començam amb les inscripcions i recordau que es tendran en compte per ordre d’arribada, ja que hi ha activitats amb molta demanda o activitats reduïdes que tenen límit de places. A final de mes vos informarem de tot el procés, ja que pot haver petites variacions o activitats que no es portin a terme si no arriben al nombre mínim d’alumnes.

  Important!: Només heu d’escollir les activitats que voleu que facin els vostres fills o filles, establint un ordre de preferència per dies com podeu observar a l’exemple. Per favor no marqueu activitats que no vagin a fer els vostres fills o filles, ja que sinó quedaran inscrits. També podeu escriure a observacions si teniu algun suggeriment que vos agradaria fer o alguna cosa que hauríem de tenir en compte.

Exemple Inscripció

 El període d’inscripció finalitzarà el dilluns 24 de setembre i els alumnes han de mantenir-se apuntats a les extraescolars un mínim de dos mesos per motius d’organització. Els esports que participin als jocs escolars porten un suplement de 5 euros de segur escolar, d’això ja us avisarem en el seu moment.

 Recordau que les altes i baixes sempre s’hauran de comunicar abans de dia 21 del mes anterior per fer-les efectives. I hi haurà una reunió de pares informativa dia 26 de setembre a les 15:30 hores al gimnàs de l’escola. 

 Moltes gràcies i qualsevol dubte que tengueu podeu enviar un correu a:

extraescolars@aulabalear.org

Salutacions cordials.

*Les inscripcions als diferents grups d’anglès de secundària i batxillerat es realitzaran a mitjans de setembre.

——————————————————————————————————

Programació Extraescolars

Inscripció Infantil

Inscripció Primària

Inscripció Secundària

Preus Extraescolars 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


2 × cinc =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>