Distribució de les extraescolars definitives 18/19

Bon inici d’extraescolars famílies!

Us deixam aquí el quadrant de les activitats extraescolars definitives que es duran a terme en aquest curs escolar i la distribució del espais dels vostres fills i filles. Com podeu veure, hi ha hagut extraescolars que no s’han pogut dur a terme  a causa del baix nombre d’alumnes. Disculpau les molèsties.

Extraescolars Definitives 18:19

Distribució dels espais 18:19

3,2,1…Començam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


9 × = seixanta tres

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>