School of basketball

Concepte

man-40720_640School of Basketball” es presenta com a vehicle d’aprenentatge de l’anglès d’una manera dinàmica i divertida a través del bàsquet. Els participants estaran plenament immersos en aquesta llengua estrangera mentre gaudeixen d’una sessió pràctica.

Immersió lingüística

La idea principal d’aquest projecte és l’aprenentatge a través de l’esport. El bàsquet ofereix una gran oportunitat per aprendre anglès mitjançant una comunicació amb el monitor i els seus companys. Les sessions extraescolars es realitzaran completament en anglès, la qual cosa significa que els nins aprendran la llengua sense adonar-se’n, per ells serà simplement un temps de diversió i joc.

Psicomotricitat

Es treballaran els moviments bàsics i les habilitats essencials per jugar a bàsqeut però s’incorporaran jocs que combinaran bàsquet i activitats psicomotrius amb conceptes en anglès com colors, números, direccions, etc.

Valors positius

Durant l’activitat, a més de l’aprenentatge i les tàctiques del bàsquet, es donarà molta importància a valors com la solidaritat, el treball en equip, el respecte al company i al monitor, així com als adversaris o l’acceptació de la victòria i la derrota.

Escoles de referència

Aquesta idea sorgeix a partir d’un mètode aplicat a vàries escoles d’Escòcia amb la finalitat de millorar l’aprenentatge i la motivació dels alumnes. Aquests programes han demostrat que el bàsquet és una manera fantàstica de millorar tant les relacions interpersonals com els resultats acadèmics a través de l’esport.

Club Bàsquet Esporles

Aquesta és una activitat que amb estreta col·laboració amb el club de bàsquet Esporles, per tal que si en algun moment un alumne volgués tenir continuïtat dins aquest esport aquest club li ofereix l’oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


× un = 4

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>