International House

Anglès extraescolar amb International  House (Centre Acreditat de la  Universitat de Cambridge).

logo_01International House Palma ofereix a l’alumnat d’Aula Balear cursos extraescolars d’anglès per a totes les edats (infantil, primària i secundària).  Tots els professors són nadius, tenen titulació de professor de llengües estrangeres reconeguda a nivell internacional (CELTA o Trinity CertTESOL) i, ja que molt d’ells són examinadors, de la Universitat de Cambridge, són experts en preparar els seus alumnes perquè tenguin èxit al seu aprenentatge.

A les classes es treballaran les quatre destreses lingüístiques (escoltar, parlar, llegir i escriure) a més de fomentar la gramàtica, el vocabulari i la fonologia. A més, es prepararan per, si és del seu interès, fer els exàmens de la Universitat de Cambridge, reconeguts a nivell local, nacional i internacional, com el First (B2), Preliminary (B1), Key (A2) i les exàmens Young Learners (Starters, Movers y Flyers). El mètode és comunicatiu i dinàmic, fent des del primer moment esment en la part oral de l’idioma. El principal objectiu dels cursos es desenvolupar l’habilitat comunicativa dels estudiants, i els més de 60 anys d’experiència que té International House en l’ensenyament de llengües demostren que la millor forma d’aconseguir-ho és oferir als estudiants nombroses oportunitats per que practiquin la llengua, en parelles i en grups petits, en grups reduïts i homogenis. Tan el programa d’estudis com les classes estan acuradament supervisats pels caps d’estudis, Andy Sampson i Jan Wright, que també són responsables d’assegurar-se que els estudiants estiguin al nivell adequat i que els seu progrés sigui satisfactori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


sis + = 7

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>