Primera Passa – Projecte “Aules Agermanades”

Benvolgudes famílies,

Compartim amb vosaltres el que ha passat avui dins les nostres aules. Hem iniciat un camí que no sabem on ens durà: aventures, jocs, descobertes, endevinalles, amistat,…

A poc a poc anirem fent camí i en sereu espectadors de cada una de les passes,….gaudiu del moment…

Projecte “Aules Agermanades”http://

Publicat dins de General | Envia un comentari

TORNEIG DE FUBOL I VOLEI 3 SOLIDARI ORGANITZAT PER L’ONG OABS DE 4t d’ESO A

Hola i gràcies a tots:  alumnes organitzadors de 4t d’ESO, alumnes participants als tornejos i als que animau des de la banda; també als professors dinamitzadors, participants i als que demà baixareu a animar.
El torneig ha arribat a la fase final i demà divendres al pati de les 13 hores es faran les finals per dirimir els guanyadors de les dues modalitats i de les diferents categories. Però els GUANYADORS SOM TOTS, entre tots hem dinamitzat el patis d’una forma diferent i hem col·laborat a fer possible projectes de solidaritat com el d’ICAPE. Els beneficis són per una comunitat indígena de Perú (ATAHUALPA).”

Publicat dins de General | Envia un comentari

sisè més fotos d’ortografia visual

Aquí teniu més fotos de l’activitat d’ortografia amb els Ipads

Publicat dins de General | Envia un comentari

Som una classe solidària!

L’Associació Montesión Solidaris ens ha convidat als grups de cinquè a visitar el seu local i conèixer de la mà de na Cristina i d’un dels fundadors , el senyor Blai en què consisteix el voluntariat. Tras una xarla informativa hem pogut veure el treball solidari que fan moltes persones de manera altruista i hem recorregut els mil mètres de local. El millor ha estat la preparació de les bosses. Gràcies per ajudar-nos a conèixer aquest món.

Publicat dins de General | Envia un comentari

3r PRIMÀRIA: SENSIBILITZACIÓ AMB ELS REFUGIATS DE SÍRIA

Fa uns dies els alumnes de 3r, juntament amb la seva aula agermanada i coordinats amb moltes altres aules, férem un berenar solidari en benefici pels refugiats de Síria.

Volíem que els nostres alumnes fossin conscients del conflicte que existeix en aquest país i quina és la situació que estan vivint. Així doncs, juntament amb en Lluís Mínguez (professor del centre) organitzàrem una xerrada a l’aula per fer entendre als infants de tercer quina situació hi ha actualment i en què podria ajudar aquest 1,50€ del berenar solidari.

En Lluís va anar a un camp de refugiats al nord de França aquest estiu i ens va mostrar unes imatges de com era Síria abans i com està ara.

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquest projecte solidari!

Publicat dins de Educació Emocional, primer cicle | Etiquetat com a , , , | Envia un comentari

Quan sembla que està distret….

El divendres passat durant una classe  un dels meus alumnes semblava distret, feia alguna cosa diferent a la proposada a l’aula….

No sé si  la  producció específica va ser la adequada, el que sí sé és que el que va escriure no està gens malament.

“Minuto 83, son las 9’23 de la mañana y un suceso trágico esta a punto de suceder en el aula de plástica. S.R.  se levanta de su asiento, segura de sí misma para entregar su trabajo que tanto esmero le ha costado, pero, el hecho fatídico está a punto de empezar. Al llegar a la mesa de la profesora,  nota  un suave deslizen el bolsillo trasero de su pantalon, es su preciado iPhone 5 recien arreglado deslizandose por el aire en direccion al suelo, cuando el canto superior derecho esta a punto de tocar la superficie del suelo, un golpe de suerte llega a ella, asustada, da un pequeño brinco y el cable de los auriculares impide la caida. Hasta que se suelta repentinamente, cuando vuelve a tocar el suelo, el iPhone cae sin piedad sobre el suelo con el canto inferior derecho causandole asi una terrible inquietud a Sandra, esta perdida, es la mofa de sus compañeros namas empezar la clase, afortunadamente el iPhone esta intacto, pero sandra ha encargado ya la funda blindada hecha de adamantio y esmeralda. ¿Quizas a la proxima?

Publicat dins de General | Envia un comentari

4t EP – Who is who?

We played the typical game “Who is who?” in pairs to practice physical description. It was a great speaking activity! We had so much fun!

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Som Solidaris! Visita dels alumnes de 4t d’ESO

Els alumnes grans també hem visitat l’Associació de Som Solidaris! Ens han acollit molt bé i ens han fet diferents xarles explciant les diferents activitats de voluntariat que es duen a terme en aquesta entitat ubicada al carrer

Publicat dins de General | Envia un comentari

5 EP – What do you do in your free time?

free time5th Primary students introduce themselves and talk about their hobbies and what they do in their free time in these amazing videos that they recorded and edited themselves with the Ipads. Check them out!

Els i les alumnes de 5è de primària es presenten i ens parlen de les seves afeccions i allò que els agrada fer en el seu temps lliure en aquests fantàstics vídeos que han enregistrat i editat ells mateixos amb els Ipads. Pegau una ullada!

Publicat dins de English | Envia un comentari

Consejos para escribir microcuentos (6º)

Estos alumnos de sexto no paran…han elaborado unos microcuentos, es decir  historias mínimas que necesitan pocas palabras para ser contadas. Tiene que tener planteamiento, nudo y desenlace, suceder en un lugar y tiempo determinado. Solamente uno o dos personajes. Tres son multitud. El título es importante porque añade información y forma parte de la historia. Hay que ser original y huir de tópicos. El resultado de los trabajos aquí está expuesto. Con ellos iremos a las clases  de primero y así ejercitaremos  la expresión oral. Hemos elegido el Día del Libro. ¡Vamos allá!

Publicat dins de General | Envia un comentari