TAST DE FORMATGES

Avui els nins i nines de primer de primària hem fet un tast de formatges a l’aula. La idea ens va sorgir a partir d’en Pèbili (conte de filosofia). Ha estat una activitat on hem experimentat a través dels sentits (vista, tacte, olfacte i gust). Ens ha permès treballar un vocabulari molt específic, hem descobert que els formatges poden ser molt diferents i d’un petit tros podem treure molts informació (vaca o cabra, tendre o curat, suau o fort…). Aquí vos deixam un parell de fotos com a mostra de l’activitat. Esperam vos agradin!.

 

20150206_114020 20150206_114815 20150206_123432

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ vuit = 9

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>