5 EP – What do you do in your free time?

free time5th Primary students introduce themselves and talk about their hobbies and what they do in their free time in these amazing videos that they recorded and edited themselves with the Ipads. Check them out!

Els i les alumnes de 5è de primària es presenten i ens parlen de les seves afeccions i allò que els agrada fer en el seu temps lliure en aquests fantàstics vídeos que han enregistrat i editat ells mateixos amb els Ipads. Pegau una ullada!

Aquesta entrada ha esta publicada en English. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


8 + set =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>