Som una classe solidària!

L’Associació Montesión Solidaris ens ha convidat als grups de cinquè a visitar el seu local i conèixer de la mà de na Cristina i d’un dels fundadors , el senyor Blai en què consisteix el voluntariat. Tras una xarla informativa hem pogut veure el treball solidari que fan moltes persones de manera altruista i hem recorregut els mil mètres de local. El millor ha estat la preparació de les bosses. Gràcies per ajudar-nos a conèixer aquest món.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 − tres =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>