TORNEIG DE FUBOL I VOLEI 3 SOLIDARI ORGANITZAT PER L’ONG OABS DE 4t d’ESO A

Hola i gràcies a tots:  alumnes organitzadors de 4t d’ESO, alumnes participants als tornejos i als que animau des de la banda; també als professors dinamitzadors, participants i als que demà baixareu a animar.
El torneig ha arribat a la fase final i demà divendres al pati de les 13 hores es faran les finals per dirimir els guanyadors de les dues modalitats i de les diferents categories. Però els GUANYADORS SOM TOTS, entre tots hem dinamitzat el patis d’una forma diferent i hem col·laborat a fer possible projectes de solidaritat com el d’ICAPE. Els beneficis són per una comunitat indígena de Perú (ATAHUALPA).”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 + = set

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>